НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Стани стажант на фонда „Иди, учи и се върни“ в Тук-Там

Категории: Блог, Проекти, Фонд за стипендии | Публикувано на 13 септември 2016

Ако искаш да участваш в реализирането на второто издание на фонда за стипендии „Иди, учи и се върни“ и знеш, че през следващата година ще имаш достатъчно време, за да научиш адски много за фондонабиране, организиране на събития, маркетинг, привличане и подбор на кандидати, координиране на партньори, оценители и спонсори, имаме вълнуващо предложение за теб!


В Тук-Там сме много щастливи, че през 2016 помогнахме на трима мотивирани, талантливи и способни българи да продължат образованието си в чуждестранен университет, за да могат след това да прилагат опита си в България. През 2017 искаме да изпратим следващите трима.
Основни дейности: помощ в организирането на кампанията за фондонабиране, кореспонденция с потенциални спонсори, партньори и кандидати, популяризиране, организация на подбора, преглед на CV и мотивационни писма, оценка на кандидати по определени критерии, отговаряне на запитвания;
Нужни умения: желание за учене, умение да убеждаваш, комуникационни умения,  упоритост, обективност, организираност, спазване на срокове;
Период на стажа: от октомври 2016 поне до юли 2017 с гъвкаво работно време, което може да се комбинира с учене;
Стажът на този етап е неплатен, но от теб зависи да наберем необходимите средства, за да стане платен. Ние предлагаме да споделим целия опит, който сме натрупали досега, и много, много контакти! Надяваме се, че ти ще приемеш каузата за своя и ще развиеш проекта в своя кариера!
Кандидатствай до 26 септември 2016 със CV и мотивационно писмо на hey@tuk-tam.bg. Всички кандидати ще получат отговор до 30 септември.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com