НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Spark the change you want!

Категории: Събития | Публикувано на 21 януари 2011


Кога: 21ви януари, 19-22ч
Къде: DaDa Cultural Bar, ул. „Георги Бенковски“ 10, София

Здравейте приятели!

След кратка почивка покрай празниците се завръщаме с нова доза желание и ентусиазъм за правене на значими неща с Тук-Там! Именно така се роди и идеята за това събитие – да се съберем и обсъдим в неформална обстановка какво можем да постигнем заедно през тази (а и не само) година.

Ако имате идея за проект – било то почистване на градинка, садене на дръвчета, боядисване на пейки, посещения на домове за деца без родителска грижа, набиране на средства за дадена кауза, рециклиране на отпадъци или някакъв друг проблем на обществото – или искате да се включите в една такава инициатива, заповядайте да го споделите със съмишленици, които точно като вас имат желание да променят нещо! Нещо което ги дразни, нещо за което другите си затварят очите, нещо което трябва да бъде адресирано и да му се даде гласност.

Смятаме, че силата на Тук-Там са именно будните млади хора, които се събират и правят неща в полза на обществото, защото имат перспектива и желание да помагат. Заедно може да направим един своеобразен план за инициативите на сдружението през 2010 и напред и наистина да започнем активно да правим нещо значимо! Станете част от нещо по-голямо днес!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com