НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Sexy and Single party

Категории: Външни събития, Събития | Публикувано на 23 април 2012

Кога: 10 май 2012 г., 20:00

Къде: Клуб Morgan’s Bar, бул. Александър Стамболийски 41, София

Ако сте били на Singles Party досега, забравете го. SpeedDating3 и Morgan’s Bar обещават нещо съвсем различно. Подготвили са ти много изненади и най-яката музика и няма да те пуснат, ако не си в настроение. Специално за туктамовци те предоставят 50 безплатни места.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК ЗА БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ В СЪБИТИЕТО

Това няма да е стандартно speeddating събитие. Очакват ви различни игри, които ще направят разчупването на ледовете доста по-лесно за участниците. Ще има „Лоша фея“, „маса на истината“ и възможност да отидете на „гореща среща“, а пък съдбата ще реши дали ще намерите своята половинка. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Организаторите отбелязват, че България все още битува мнението, че трябва да си задръстеняк, за да участваш в каквото и да е за необвързани – сайт, форум, събитие, Speed Dating. За своите стандартни speeddating събития те обещават да ти „върнат парите“ , ако не си харесаш никого, т.е. ще получиш безплатна покана за следващата тяхна инициатива. Sounds like a win-win… На Sexy&Single няма да връщат пари, тъй като входът за туктамовци е безплатен 🙂

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com