НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Сега е твой ред – стани част от Управителния съвет на Тук-Там

Категории: Блог, Включи се | Публикувано на 20 януари 2017

Наближава времето, когато трябва да изберем членовете на Управителния Съвет за 2017 година. За тази цел ще проведем Общото събрание на Тук-Там на 19 февруари от 14:00 до 18:00 часа в офиса на Despark  (ул. Г. Бенковски 11, ет.3). Решението за свикване беше взето на среща на УС на 08.01.2017 г. съгласно чл. 22 от Устава.

Ако искаш да бъдеш лидер в сдружението на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България –  „Тук-Там“, за да съдаваш, подаряваш и да намираш решения за положителната промяна в България и по света, можеш да се кандидатираш за член на УС. Позициите са неплатени, без фиксирано работно време, с мандат от 1 година.

Как работи Управителният Съвет (УС) и какво прави?

Според Чл.29.(1) на Устава на сдружението, екипът на УС се състои от трима активни членове на Сдружението: Председател, заместник Председател и Секретар.

Те ще са съветници и ментори на проектните ръководители, ще работят по дългосрочната стратегия на сдружението,  ще взимат решения за стартирането на нови проекти.  Ще отговарят за разпределението на бюджета и административните отношения на сдружението с институции и други заинтересовани страни.  Членовете на Управителния Съвет са длъжни поне веднъж месечно да се срещат с проектните ръководители и поне веднъж месечно помежду си.

Как се кандидатства и защо?

Всеки кандидат трябва да подготви мотивационно писмо до 500 думи, актуална автобиография и снимка с цитат „Кандидатствам за член на УС в Тук-Там, защото…………… „ до 30 думи. Кандидатурите се приемат на hey@tuk-tam.bg, със subject: “Сега е мой ред”. Краен срок за изпращане на кандидатурите е 3 февруари 2017г.

Общото събрание за избор на нов УС на сдружението ще се проведе на 19 февруари. В случай, че не можете да присъствате лично, може да се включите по Skype или да упълномощите друг писмено да гласува вместо вас (трябва да ни уведомите за избора си на hey@tuk-tam.bg).

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на hey@tuk-tam.bg! Успех на всички кандидати!

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com