НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Изложба „San Francisco Visual Cut“

Категории: Събития | Публикувано на 6 ноември 2012

Спомняте ли си онази къща, която не можа да побере всички туктамовци за Halloween? 🙂 В нея тази седмица се открива интересна мултимедийна изложба на един от най-големите мегаполиси в света. Ще видите калифорнийският град Сан Франциско през обектива на Филип Лазаревски. Тъй като изложбата е мултимедийна, тя ще може да бъде видяна само за много ограничено време, така че най-добре елате на откриването 😉 Освен това ще може да научите повече за бъдещите събития в Къщата на духовете!

Кога: 7 ноември (сряда), 20:00 RSVP във Facebook
Къде: Шандор Петьофи 55
Вход свободен

Ако името ви звучи познато, то това е същият Филип Лазаревски, който спечели наградата на публиката в конкурса за дизайн на банкова карта „Твоето изкуство на съвременна карта“ на Sofia Contemporary и Societe Generale Експресбанк.

Това е и същият Филип Лазаревски от Македония, който ежедневно разказва на туристите в София колко много обича града и им разкрива неговите тайни като част от екипа на Free Sofia Tour. Филип също така представя неправителствената организация в рамките на тазгодишното издание на нашия форум Кариера в България: Защо не?.

Филип в момента работи по редица проекти, които целят да направят София едно по-хубаво място както за гостите му, така и за неговите жители. Благодарение на Free Sofia Tour и UniCredit Bulbank Филип скоро ще представи впечатляващи кадри на София от птичи поглед. Или иначе казано – the best is yet to come! Ще се видим в сряда 🙂

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com