НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Vesti.bg: Росен Плевнелиев ще открие Кариера в България. Защо не?

Категории: Кариера в България, Отразяване в медии | Публикувано на 21 декември 2009

Медиите за Тук-ТамОрганизаторите от сдружение Тук-Там и Back2BG.com организират форум „Кариера в България. Защо не?“. Събитието ще открие министърът на регионалното развитие и благоустройството – Росен Плевнелиев. Форумът ще се проведе за втора поредна година на 22 Декември 2009г от 10:00 до 19:00 в хотел Кемпински Зографски, гр.София, съобщават от организаторите. Vesti.bg

Целта на мероприятието е да представи възможностите за кариерно развитие в България. Форумът ще събере на едно място млади професионалисти с образование и опит в чужбина, работодатели, специалисти и предприемачи във водещи браншове, както и преуспели българи, които са се върнали и реализирали в България. 

Сред специалните лектори и гости на събитието са: Мария Шишкова – AIMS Human Capital, Диана Николаева – Ernst & Young, Георги Ангелов – институт „Отворено общество”, Валери Петров – Bancroft Group, Иван Василев – ТНТ България, Ян Скварил – Авенди, Ерик Слоутън – Vivacom, Райна Манджукова – председател на Държавната агенция за българите в чужбина, Кристиян Вигенин – член на Европейския парламент, Кръстьо Преславски – член на екипа на еврокомисар Меглена Кунева.

Теми на лекциите ще са развитието на българската икономика, нагласите на работодатели и кандидати относно кариерата в България, как България връща преуспелите хора обратно, политиката и бъдещето на България, както и страната ни през външния поглед на чужденци, които работят и живеят в България.

Форумът се организира с любезното съдействие на Ernst&Young, Явлена, KPMG и Държавна агенция за българите в чужбина. По време на самото събитие ще се проведе пресконференция, на която с удоволствие ще отговорим на всички въпроси. Пресконференцията ще се състои в 13:00ч. в една от залите на хотела. /БГНЕС /

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com