НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Росен Иванов: Не позволявайте да крадат мечтите ви

Категории: Кариера в България, Отразяване в медии | Публикувано на 24 август 2017

Автор на статията е Karieri.bg

Тази седмица на гости в рубриката „Пет минути със…“ е управителят и съдружник в ко-инвестиционния фонд за дялово и мецанин финансиране Black Peak Capital.

 

В поредицата „Пет минути със…“ ви срещаме с вдъхновяващи личности и професионалисти в различни области. Тази седмица на гости в рубриката е Росен Иванов – управител и съдружник в ко-инвестиционния фонд за дялово и мецанин финансиране Black Peak Capital и един от лекторите в предстоящото десето издание на кариерния форум „Кариера в България. Защо не?“

Преди това той заема същата длъжност в Entrea Capital, а по-рано работи в McKinsey & Co. в Ню Джърси, САЩ. Преди да се присъедини към McKinsey, е инвестиционен сътрудник в Европейската банка за възстановяване и развитие в Лондон. Започва кариерата си в Procter & Gamble Balkan Markets в Букурещ. Има магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от Harvard Business School и бакалавърска степен по икономика от Американския университет в България.

Кариерният форум за българи с опит и образование в чужбина „Кариера в България. Защо не?“ ще се проведе на 5 септември, в Интер експо център. Събитието се организира от фондация „Идентичност за България“ и сдружение „Тук-там“ с медийното партньорство на „Кариери“. В конферентната му част, която ще се излъчва и онлайн на Karieri.bg, ще участват утвърдени професионалисти в различни сфери. Te ще разкажат повече за личния си път към успеха, ще дадат кариерни съвети и ще споделят своята гледна точка за смисъла да правиш кариера в България. В рамките на форума ще има и специалисти, които ще помагат на участниците с безплатни кариерни консултации и проверка на CV.На щанда на „Кариери“ ще можете да получите и новото издание на кариерния гид „Моята кариера. Непознатите перспективни професии“. Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com