‘Рецепти за успех’ с Камен Донев

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 20 септември 2011


Кога: 20ти септември, 19-22ч
Къде: Американски Център, Столична Библиотека

Сдружение „Тук-Там“ и „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Целта ни е с тези събития:

* да провокираме прогресивно мислещите млади хора, като ги информираме и ангажираме със значими за всички нас въпроси, в сферата на професионалното развитие, гражданското общество и бъдещето на нашето общество и икономика;
* да предоставим интересен гост-лектор, който ще сподели своя опит и ще отговори на въпроси от публиката;
* нетуъркинг – запознанство с хора с подобни професионални или лични интереси.

Четвъртата среща е с Камен Донев. Той е сценарист, актьор и режисьор, който ни стана симпатичен още когато играеше в „Улицата“, и ни завладя окончателно с авторския си спектакъл „Възгледите на един учител за народното творчество“.

Събитието ще се проведе на 20-ти септември, вторник, от 18:30ч в Американския център на Столична Библиотека (пл. Славейков, тръгвайки от Раковски е първият вход от лявата страна, има голям надпис над него). Поради ограниченото пространство ще допуснем първите 120 потвърдили участие с име, учебно заведение, професионална сфера и въпрос към лектора. Най-интересните въпроси ще бъдат компилирани и зададени на самата дискусия.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com