‘Рецепти за успех’ с Калин Врачански

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 21 ноември 2011


Кога: 21ви ноември, 19-21ч
Къде: Американски Център, Столична Библиотека

Сдружение „Тук-Там“ и „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Целта ни е с тези събития:

* да провокираме прогресивно мислещите млади хора, като ги информираме и ангажираме със значими за всички нас въпроси, в сферата на професионалното развитие, гражданското общество и бъдещето на нашето общество и икономика;
* да предоставим интересен гост-лектор, който ще сподели своя опит и ще отговори на въпроси от публиката;
* нетуъркинг – запознанство с хора с подобни професионални или лични интереси.

Петата среща е с Калин Врачански, актьор, познат както от малкия екран с главната роля в сериала „Стъклен дом“, така и от театъра с участие в постановки като „За мишките и хората“, „Грозният“ и десетки други.

Поради ограниченото пространство ще допуснем първите 120 потвърдили участие и задали въпрос към лектора. Най-интересните въпроси ще бъдат зададени на самата дискусия. За да присъствате, се регистрирайте тук: http://recipesforsuccess5.eventbrite.com/ Потвърждението във фейсбук не е достатъчно.

Дискусията ще продължи един час, а преди официалният гост и докато се събираме, предлагаме напитки, сладки и още по-сладки разговори с нас – организаторите. Елате да разберете всичко за програмата за лидерство и принос към обществото на „Заедно в час“ и за сдружение „Тук-Там“.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com