НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

„Рецепти за успех“ 7 с Роман Василев

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 13 март 2012

Кога: 21 март (сряда), 18:30 – 20:00 ч.
Къде: Американски център на Столична Библиотека (пл. Славейков, тръгвайки от Раковски е първият вход от лявата страна с голям надпис над него)

Седмата среща на Рецепти за успех е с Роман Василев, директор на развойния център в София на глобалния лидер в производството на интериори и електроника за автомобили Johnson Controls.

Компанията има над 500 служители и произвежда за световни марки като BMW, Chrysler, Ford, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan и Peugeot.

ЗАПАЗИ СИ БИЛЕТ ЗА СЪБИТИЕТО

Роман говори свободно английски, японски, китайски и френски, така че не се притеснявайте да се обръщате към него на някои от тези езици. Той има MBA със специализация финанси и предприемачество от Thunderbird School of Global Management в Глендейл, Аризона в САЩ. Бакалавърската си степен по машинен дизайн и автоматизация на процесите получава в университета Цинхуа в Пекин, Китай.

През богатия си професионален опит е ръководил инженерни проекти в Япония, Индонезия, Китай и САЩ за мултимилиардната японска компания Chiyoda Corporation. Преди да стане част от екипа на Johnson Controls изгражда и ръководи българския клон на Euronet Worldwide. Повече информация за него можете да намерите тук.

Вижте защо кризата подмина развойния център на Johnson Controls Electronics в България

Поради ограниченото пространство ще допуснем първите 100 потвърдили участие с име, учебно заведение, професионална сфера и въпрос към лектора тук. Най-интересните въпроси ще бъдат зададени на самата дискусия.

Дискусията ще продължи един час, а преди официалния гост и докато се събираме предлагаме възможност за нетуъркинг и сладки разговори с нас – организаторите. След събитието също може да продължим дискусиите в по-неформална обстановка.

Елате да разберете повече за програмата за лидерство и принос към обществото на „Заедно в час“ и за сдружението на българите с опит и образование в чужбина „Тук-Там“.

Съвместна ни инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за yспех, има за цел:

– да предоставим интересен гост-лектор, който ще сподели своя опит и ще отговори на въпроси от публиката;
– нетуъркинг – запознанство с хора с подобни професионални или лични интереси;
– да провокираме прогресивно мислещите млади хора, като ги информираме и ангажираме със значими за всички нас въпроси в сферата на професионалното развитие, гражданското общество и бъдещето на нашето общество и икономика.

Снимките от събитието:

[nggallery id=11]

Коментари

  1. Vesela Mihailova

    Vupros kumlektora: “Kak edin preuspql chovek kato negopstiga balans mezdu lichen zivot i kariera?“

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com