НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Рецепти за успех 18 с Владимир Борачев

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 12 март 2014

tuk-tam-zaednovchasКога: 25 март (вторник) 2014г., от 18:45 до 21:00 часа

Къде: Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ, Студентски град

Събитие във Facebook

Задължителна предварителна регистрация в Eventbrite – ще допуснем само първите 130, които се запишат с въпрос до лектора. Не разпечатвайте билетите!

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с подкрепата на Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ.

В това издание наш гост ще бъде Владимир Борачев  –  усмихнат, енергичен и заразителен лидер, коуч и лектор.

borachevОт малък за него се твърди, че е като шило в торба, и с право. Той има зад гърба си солиден професионален опит в развитието и мотивирането на 12 успешни екипи в сферата на продажбите, маркетинга и бизнес управлението в три водещи отганизации – Xerox, Avon Cosmetics и Американския Университет в България (АУБ).

Владимир силно вярва и следва два принципа. Първо – един лидер е толкова силен, колкото е силен и неговия екип. Второ – за един професионалист и човек не е важно какво пише на визитката му, а какво има в ума и сърцето му и как ги използва.

Пълната ми биография може да разгледате тук.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com