НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Рецепти за успех 17 с Гена Трайкова и Венелин Петков

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 16 януари 2014

tuk-tam-zaednovchasКога: 22 януари (сряда), от 18:45 до 21:00 часа
Къде: Център за образование и култура „Илиев“

Задължителна предварителна регистрация в Eventbrite – ще допуснем само първите 150, които се запишат с въпрос до лектора. Не разпечатвайте билетите!
Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с подкрепата на Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ.

В това издание наши гости ще бъдат Гена Трайкова и Венелин Петков – водещи и продуценти в БиТиВи.

gena i venelinГена Трайкова е продуцент на БиТиВи Репортерите и водещ на БиТиВи Новините. Завършва Факултета по журналистика и масови комуникации на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с профил „Телевизия и международни отношения“. Печелила е награди от множество неправителствени организации за нейните репортажи.

Венелин Петков завършва Английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Печели стипендия на „Фулбрайт“ за обучние в САЩ и работи като продуцент в CNN. След като се връща в България, е репортер и водещ в БНТ и БиТиВи. Продуцент на предаването БиТиВи Документите от 2007.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com