НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Рецепти за успех 16 с Христо Мутафчиев

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 5 декември 2013

tuk-tam-zaednovchasКога: 11 декември (сряда), от 18:45 до 21:00 часа

Къде: VIVACOM Art Hall (ул. „Гурко“ 4)

Задължителна предварителна регистрация в Eventbrite – ще допуснем само първите 120, които се запишат с въпрос до лектора. Не разпечатвайте билетите!

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. В това издание наш гост ще бъде Христо Мутафчиев– председател на Съюза на артистите в България.

В периода 1994-1995 г. играе на сцената на Драматичен театър „Н.О. Масалитинов“ в Пловдив, а от 1995 г. е част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“.Image_Hristo_Mutafchiev

Едни от най-популярните му роли са тези в „Опечалена фамилия“,„Хъшове“, „Охранители“ и „Големанов“. Печели награда за мъжка роля мъжка роля в „Опечалена фамилия” на Международния фестивал „Дни на Зоран Радмилович” в гр. Зайчар, Сърбия през 2006.
Има две награди на САБ: от 2001г. за актьор, изиграл най-много главни роли през сезон 2000/2001 и „ИКАР 2005“ за главна мъжка роля: Големанов в „Големанов“. През 2000г. получава награда за млад актьор „Иван Димов“. През 2010г. е избран за председател на САБ за трети пореден мандат и асоцииран член към КНСБ.
P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com