Рецепти за успех 15 със Зоя Паунова от AstraZeneca

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 11 октомври 2013

tuk-tam-zaednovchasКога: 17 октомври, четвъртък, от 18:45 до 21:00 часa

Къде: Огледална зала, Ректорат, Софийски университет ‘Св. Климент Охридски

Задължителна предварителна регистрация в Eventbrite – ще допуснем само първите 100, които се запишат с въпрос до лектора. Не разпечатвайте билетите!

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с подкрепата Бизнес клуб – Софийски университет “Св. Климент Охридски”!

В това издание наш гост ще бъде Зоя Паунова – изпълнителен директор на AstraZeneca. Зоя Паунова е изпълнителен директор на AstraZeneca от 2000 г. Компанията се нарежда сред първите десет най-успешни фармацевтични концерни и има 4% пазарен дял.

 

Зоя Паунова има над двадесетгодишен опит във фармацевтичната индустрия.Има магистърска степен по фармация от Медицинската академия в София, със специализация “Организация и оптимизация на фармацевтичното дело”. Завършила е и бизнес образование в INSEAD, Франция, специализирала е във Великобритания, Швеция и САЩ. Кариерата си започва като технолог в Таблетния цех във “Фармация” – Дупница (днес част от “Актавис”).

Впоследствие работи във “Фармахим” в кантора “Внос суровини”. Тя е член на управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (BBLF) под патронажа на Уелския принц, както и на Консултативния съвет по корпоративна социална отговорност към Министерството на труда и социалната политика у нас.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com