Рецепти за успех 14 с Хуан Карлос Пералехо от Нестле България

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 22 април 2013

Кога: 7 май (вторник), 18:45 – 21:00 ч.
Къде: Vivacom Art Hall, ул. Гурко 4
Задължителна предварителна регистрация в Eventbrite – ще допуснем само първите 100, които се запишат с въпрос до лектора. Не разпечатвайте билетите!

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех.
В това издание наш гост ще бъде Хуан Карлос Пералехо – изпълнителен директор на Нестле България. Събитието ще се проведе на английски език.

Г-н ПералJuan Carlos Peralejo1ехо завършва образованието си в Университета „Сан Пабло“ (CEU University of San Pablo), Испания през 1978 г. Защитава докторска степен по право и след дипломирането си получава почетна стипендия по конституционно право от Центъра за конституционни изследвания към Испанското правителство.
Не разпечатвайте билета. Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!
Участва и в Програмата за развитие на управлението (PDD) на Международното бизнес училище към Университета в Навара (IESE Business School – University of Navarra), Испания и в бизнес програми на Международния институт за развитие на управлението (IMD International Institute for Management Development) в Лозана, Швейцария.
Г-н Хуан Карлос Пералехо се присъединява към Нестле през 1987 г. Преди това е заемал различни мениджърски позиции в сферата на продажбите и търговията в Kellogg и Rowntree Mackintosh S.A. От началото на своята кариера в Нестле той работи на различни длъжности, предимно в областта на бизнеса с шоколадови и захарни изделия. Там натрупва дългогодишен опит в сферата на маркетинга и продажбите. През 2003 г., е назначен за мениджър „Шоколадови и захарни изделия“ и „Оптимизиране на бизнес процеси” за пазарите на Нестле от Централна Европа, включващи Чехия, Словакия, Полша, Балтийските държави и Унгария.
През 2004 г.  е избран за бизнес мениджър „Шоколадови и захарни изделия” в Нестле Унгария, а през 2006 г. поема управлението на Стратегическото бизнес звено на Нестле в сектора „Шоколадови и захарни изделия“, базирано в Централата на Нестле във Веве, Швейцария.
От 2008 г. до март 2012 г., г-н Пералехо отговаря за бизнеса в сектора „Млечни продукти и шоколадови и захарни изделия” на Нестле за целия Иберийски регион.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com