НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Рецепти за успех 13 със Светлин Наков от Телерик

Категории: Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 12 март 2013

recepti-za-uspeh

Кога: 27 март (сряда), 19:45-22:00
Къде: Telerik Academy (ж.к. Младост 1А, бул. „Ал. Малинов“ 31 Сватбен мол „Булевард“, етаж 2)
Предварителна регистрация

На Рецепти за успех 13 ще гостуваме на Софтуерната академия на „Телерик”, а наш домакин ще бъде нейният ръководител – Светлин Наков. Местата са ограничени, така че побързайте!

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех.

На 13-ото издание на събитието ще бъдем на гости на Телерик, които печелят ежегодно титлата работодател на годината в България от 2007 г. насам. Наш домакин в компанията, която наскоро започна да строи нова сграда за разширяването си, ще бъде Светлин Наков – мениджър „Технологично обучение“ в Телерик.8112732507_3d1d580ece_o

Светлин е ръководител на най-голямата институция за алтернативно обучение на софтуерни инженери и специалисти по разработка на софтуер в България – Софтуерната академия на „Телерик”. Академията, която предоставя безплатни курсове, е инициатива на водещата технологична компания „Телерик“.

Светлин и екипът му обучават безплатно хиляди софтуерни инженери по програмиране и разработка на софтуер и ги подготвят за работа в софтуерната и ИТ индустрия. Под ръководството на Светлин през учебна година 2012-2013 Академията вече предлага 35 безплатни курса в 13 различни специалности, в които присъствено се обучават рекордните 1 000 курсисти. Още близо 5 000 души ползват безплатно онлайн обученията, достъпни по целия свят.
Светлин Наков има 15-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на приложения за .NET платформата, уеб и мобилни приложения.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com