НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Рецепти за успех с Илиан Илиев в Лондон

Категории: Посланици, Рецепти за успех, Събития | Публикувано на 20 април 2014

tuk-tam-zaednovchasКакво: Разговор с Илиан Илиев за предприемачеството и иновациите в различни бизнес среди
Къде: Rainmaking Loft, International House, 1 St Katharine’s Way, London, E1W 1UN
Кога: 9 май,  19 часа
Facebook

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация в Eventbrite.

Тук-Там Великобритания съвместно със „Заедно в час“  има удоволствието да ви покани на второто издание на Рецепти за успех в Лондон. Първото отново се случи в модерния Rainmaking Loft като нашите гости научиха повече за успеха на Макс Гурвиц.
Второто издание на Рецепти за успех ще даде силен старт на динамично лято, вдъхновено от предриемачиеския и приключенски дух на нашия лектор, Илиан Илиев. Илиан ще поговори по теми като бизнес, България, успех отвъд границите.

Той ще ни разкаже за това как е израснал в  Южна Африка и Мозамбик (може би ще признае, че се е ръкостискал с Нелсон Мандела), където е ръководил семейния  бизнес в ел. Индустрията.  От 2001г. Илиан е във Великобритания,  в момента завършва PhD oт Judge Business School,  с фокус върху Venture Capital /рискови инвестиции/ във развиващи се пазари в Cambridge University. Междувременно,  ръководи Eco Machines Incubator,  фонд за рискови инвестиции в ранен етап в сферата на енергията и cleantech индустрията.

Преди EcoMachines Incubator, Илиан е основател на   CambridgeIP Ltd, водеща компания в сферата на технологичната интелигетност и IP стратегии.  Преди  CambridgeIP, Илиан е стратегически консултант на големи клиенти и правителствени организации, а също така и съосновател на  DiagnovIS,  компания в сферата на медицинските технологии, която специализира в автоматизиран микроскоп за диагностициране на малария и други болести.

Той често е лектор в различни конференции, както и автор в редица академични и бизнес медии по темите за иновации, предприемачество и политики за иновации. Работи съвместно с World Intellectual Property Office, International Renewable Energy Agency, UN Framework Convention on Climate Change  и други.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com