НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Изложение за магистърски програми и докторантури в София

Категории: Външни събития, ЕДУ Тук-Там | Публикувано на 1 октомври 2013

QS logo smallQS World Grad School пристига в София! Събитието ще се състои на 10 октомври, четвъртък в Шератон София Хотел Балкан и ще ви срещне с някои от най-престижните университети в света. Всички участници ще имат възможност да кандидатсват за стипендии на стойност $1,200,000, за да финансират обучението си. Участието в събитието е безплатно. Предварителна регистрация може да направите тук.

 

  • QS World Grad School Tour София, четвъртък, 10 октомври
  • Топ университети от Европа, САЩ и Азия представят магистърските си програми
  • Стипендии от QS на стойност $1,200,000

Посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с представители на топ университети от Европа, САЩ и Азия и да се сдобият с информация за предлаганите магистърските програми и докторантури,както и подробности относно процеса за кандидатстване, финансиране на обучението и животът в студенски кампус. Ето и част от университетите, които ще участват на изложението:UCL, LSE, King’s College, St. Andrews, Kent, Manchester, IE, ESADE, WU Vienna, ESCP, George Washington, Hong Kong university и много други. Участниците ще имат възможност да посетят семинари, да получат информация за IELTS от Британското консулство, съвети относно кариерното им развитие и стипендии на стойност $1,200,000 предоставени от QS и наши партньори като IE, TUM Asia, EMLYON, Manchester и Warwick.

Програма на изложението

15:30                     Регистрация

15:30 – 16:15       Семинар: HKUST ENGINEERING POSTGRADUATE PROGRAMS

15:30 – 20:00       Безплатна проверка на CV и кариерна консултация от Institute Fortedo

16:15 – 17:00       Семинар ‘Как успешно да подготвим кандидатурата си’ от WU Vienna University of Economics and Business, University of St Andrews

17:00                     Начало на изложението – Среща с най-добрите университети от цял свят

19:00 – 19:30       Семинар ‘Магистърски програми и възможности за кариерно развитие’ от  Тук-Там

20:00                     Край на изложението

 

За повече информация и регистрация натиснете тук: http://bit.ly/1bW3xan

QS Quacquarelli Symonds Limited

Contact: Ms Eleni Bolou, Marketing Manager

Tel: +44(0)2072847233

Email: Eleni@qs.com, info: www.topuniversities.com

QS World Grad School Tour

QS World Grad School Tour е серия от международни изложения, която съдейства на посетителите да се срещнат с най-престижните университети в света.Посещавайки 68 града в 40 държави,QS World Grad School Tour помага на кандидати от цял свят да намерят идеалната за тях магистърска степен в голямо разнообразие от специалности.

QS Quacquarelli Symonds

QS Quacquarelli Symonds има за цел да съдейства на кандидатите при реализирането на техния потенциал насърчавайки международна мобилност, високи постижения в образованието и кариерното им развитие. Ние предоставяме платформа на университети и работодатели, където те имат възможност да таргетират и селектират най-добрите и перспективни кандидати от целия свят.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com