НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Промененото лице на Интер Експо Център

Категории: Блог, Външни събития | Публикувано на 30 август 2019

Цялостно преобразен. Така посреща от септември гостите и партньорите си Интер Експо Център след мащабен ремонт, който се извърши на територията му в рамките на няколко месеца.

Със своята над 50-годишна история и хиляди проекти зад гърба си ИЕЦ е предпочитана локация за провеждане на събития с различен мащаб и формат. „Понякога и традициите имат нужда от промяна“ – под това мото протече подготовката на новата платформа. Ремонтът, който е на стойност почти 1.5 млн. лв., започна в началото юни. Стартът му бе поставен с разрушително “Demolition party”, което събра повече от 200 представители на събитийната индустрия в България.

Мащабна промяна в Интер Експо Център

интер експо център „Това е първата толкова мащабна промяна в Интер Експо Център от 2009 г. насам. Стъпката е важна за нас, защото ще ни позволи да задържим лидерска позиция и ще ни помогне да отговорим на все по-високите стандарти, които нашите клиенти и партньори очакват“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Модернизация и мултифункционалност са ключовите характеристики, които най-точно описват реновирания събитиен център. Изцяло преобразена е зала „Витоша“, която е оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио- и визуалната техника. Модернизирани са акустиката и осветлението, надградени са и интерактивните възможности. Зала „Родопи“ е превърната в пространство, което лесно се трансформира. Подвижна стена ще позволява към нея да се приобщава и фоайето, с което площта значително нараства.

Промяната е на всички нива и обхваща цялостното обслужване, предлагайки на клиентите възможност за лоялна програма и специални индивидуални оферти към всеки. През летните месеци служителите преминаха през редица обучения с цел повишаване на квалификацията им и придобиване на разширени знания относно новостите, касаещи сектора.

„Oще в началото на септември посрещаме първите събития от есенния календар в обновените зали, за които приемаме заявки. Изненадата за гостите и партньорите ни е ден на отворените врати, който дава възможност за запознаване отблизо с реновираните пространства“, съобщи зам.-управителят на Интер Експо Център Йоан Младенов.

Научете повече на: www.events.iec.bg.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com