НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Професионалисти с немски и френски език се срещнаха с топ работодатели

Категории: Top News, Блог, Кариера в България | Публикувано на 4 декември 2017

На 29 ноември се проведе поредното издание на Career Speed Dating – събитие, което позволява на кандидати за работа да се срещнат с представители на различни компании. Събитието беше специално за хора владеещи немски или френски език и фирмите-участници търсеха точно такива кандидати.

Уникалното за формата, е че на принципа на бързите срещи, кандидатите имат по точно 3 минути, за да се представят пред работодател, а после преминават напред към следващия.

Освен срещите с компаниите, всички присъстващи можеха да се възползват и от кариерни консултации. Специалисти от HRS Bulgaria бяха на разположение на кандидатите през целия ден. Всеки, който желаеше, можеше да си направи и професионална снимка за CV.

Career Speed Dating предостави и много възможности за нетуъркинг. Участниците имаха шанса да се запознаят с други професионалисти, споделящи интереса им към чуждите езици и да научат повече един за друг.

Следващото издание на събитието ще бъде през март, когато отново ще предоставим на младите специалисти с чужди езици, възможността да се запознаят с едни от най-успешните компании в България лице в лице.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com