НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Кандидатствай за Start It Smart | Pre-Accelerator до 9 февруари!

Категории: Блог | Публикувано на 6 февруари 2014

start-it-smart-logoStart It Smart | Pre-Accelerator е интензивна 10-седмична програма, предоставяща всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които всеки startup ще се подготви за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Програмата има амбицията да помогне на все повече млади хора да разпознаят предприемачеството като възможен път за кариерно развитие, стартирайки иновативни и устойчиви бизнеси.

Организацията, която стои зад проекта има петгодишна история, над 60 организирани лекции с успешни предприемачи, над 150 уъркшопа, над 40 стартирани компании в портфолиото си, привлечен инвестиционен капитал към стартъпите от над 300 000 евро и изградена аудитория от над 7000 души. Start It Smart е носител на редица отличия в сферата на бизнеса и насърчаване на предприемачеството – Организатор на годината 2011, Eventex Awards, Бизнес събитие на годината 2012 Eventex Awards, както и национален победител в конкурса на Европейската комисия Европейски награди за насърчаване на предприемачеството през 2013 година и представяне на България на Европейския финал през ноември в Литва.

Остават само 3 дни! Апликационният прозорец за кандидатстване в Start It Smart | Pre–Accelartor е отворен до 09.02.2014г като благодарение на спонсори участието на екипите в първия сезон на програмата ще бъде безплатно.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com