НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Подкрепи третото издание на „Иди, учи и се върни“

Категории: Featured posts, Top News, Блог, Избрано в блога, Фонд за стипендии | Публикувано на 8 февруари 2018

В Тук-Там стартираме кампания за набиране на средства за третото издание на фонда за стипендии „Иди, учи и се върни“. Дарение можеш да направиш тук.

В Тук-Там стартираме кампания за набиране на средства за третото издание на фонда за стипендии „Иди, учи и се върни“. Дарение можеш да направиш тук.

Ако ни познаваш, няма как да не знаеш за Фонда, който стартирахме през 2016. След две успешни издания, над 50 000 събрани лева и 7 реализирали се стипендианти, сме убедени, че инвестицията в образованието е основен градивен елемент в по-доброто бъдеще на родината ни.

Нашите стипендианти всеки ден ни вдъхновяват да продължаваме да развиваме Фонда. Трима от тях са вече обратно в България, след като се дипломираха в Харвард, Кеймбридж и Марбург, а четирима още учат и ни разказват за динамичния си живот в Бостън, Ню Йорк, Ротердам и Маастрихт.

Какво е Фонд „Иди, учи и се върни“?

Това е фонд за стипендии, който насърчава изучаването на магистратура в чуждестранен университет. Условие за получаване на стипендия е завръщането в България след дипломиране.

Освен, че получават финансова подкрепа, нашите стипендианти стават и част от мрежата на Тук-Там. Поддържаме редовна връзка с тях както по време на обучението, така и след това, и се стремим да им бъдем полезни със съвети и контакти, свързани с работа, стаж и социални каузи.

Защо го правим?

Защото искаме да помогнем на талантливите българи да развият потенциала си с вярата, че това помага и на България.

Дарявайки „по-добро бъдеще“, всяка година даваме шанс на поне трима мотивирани студенти да удовлетворят жаждата си за знание, да развият уменията си и да приложат наученото по най-добрия начин именно в България.

Защо да ни подкрепиш?

Защото всеки принос има значение. Може би си минал по същия път и знаеш какво е да получиш – или не – финансово рамо в точния момент. Може би вярваш, че бъдещето на България има нужда от подкрепа и че именно инвестицията в качественото образование е твоята възможност да си част от него.

Дари сега и стани част от това „по-добро бъдеще“.

Имаме нужда от теб, за да продължим да развиваме Фонд „Иди, учи и се върни“ и заедно да събираме още части от пъзела. Подкрепи ни тук.

Кой вече ни подкрепи:

Видеото “Дари частица по-добро бъдеще” се случи благодарение на усилията и доброволната помощ на много хора и организации, които вярват в ценностите ни и подкрепят Тук-Там и фонда за стипендии “Иди, учи и се върни”.

Благодарим на Иван Иванов, който режисира, засне и монтира видеото, на нашата прекрасна актриса – Анна Симова и на Жеко Богословов – копирайтър, който в последствие се превърна и в гласа зад кадър.

Нямаше да се справим и без помощта на дигитална агенция despark и Лъчезар Цачев, който за втора година е дизайнер на кампанията за набиране на средства и направи страхотния пъзел на нашето общо бъдеще.

Признателни сме на креативна агенция gobox, които ни помогнаха с идеи и напътствия за пореден път, на страхотните betahaus, където построихме “стаята” на нашата стипендиантка и на студио Brambar, където записахме аудиото на клипа. Благодарим и на СКЛАДА, които ни дадоха част от красивите си мебели за снимките.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com