НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Юлия Димитрова

Член на Управителния съвет, Оперативен мениджър

Юлия Димитрова Тук-Тм

Юлия Георгиева е страстен любител на пътешествията, особено по планините, а най-вече през зимата със закопчан сноуборд. Когато не й стигат приключенията, си ги измисля сама – пеша, с колело, на автостоп или пък с куче.

Избира да учи филология, после и втора, защото е от двуезично семейство и от малка обожава да изучава чужди езици, а също така и да поправя правописа на хората. Харесва й да опознава нови култури в най-малки подробности, затова и е живяла в 5 различни държави, като редовно се записва и на езиков курс, за да си допълва представата за тях.

През 2012 година се връща окончателно в България и става учител на „Заедно в час“. За 2 години преподава на 180 деца от 6 до 14 години и е класен ръководител на 32 от тях, а след това с част от колегите й съставя и провежда обучение за директори на проблемни училища. През 2015 попада на обявата за перфектната за нея работа – да бъде супергерой в Тук-Там. Оттогава не спира да се възхищава на хората, с които работи, и да се гордее с успехите във всички проекти. Мотивират я хубавите неща, които постоянно се случват около нея, и удовлетворението, че е помогнала за тях.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com