НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Вероника Михайлова

Доброволец

Как ще запомните Вероника? – винаги усмихната и на път към следващото предизвикателство.

Защо ли? – защото влага сърцето си във всичко, с което се захване, защото обича работата си и защото вярва, че всеки човек може да постигне и невъзможното.

Коя е Вероника и с какво се занимава? – вдъхновява младежи да превръщат мечтите си в цели, които да преследват и постигат и от които никога да не се отказват.

Към днешна дата Вероника е завършила Европеистика със специализация Международни отношения, след което и Финансов мениджмънт и маркетинг. Занимава се активно с образователна и консултантска дейност и реализира европейски проекти предимно в сферата на младежта. Фокусът й пада върху младежите, тяхното образование, развитие и кариера. Отличена е с награда за успешни практики в кариерното ориентиране на международни ниво и е най-младият коуч, член на Международната Коуч Федерация (ICF), намираща се в САЩ и с представителство в България. Натрупала е опит в страни като Германия, Дания, Естония, Латвия, Словакия, Финландия, Холандия и други. Участвала е в множество инициативи, доброволчески дейности и менторски програми. Обучител е по различни програми и проекти на международни ниво в сферата на предприемачеството, работата с младежи, коучинг и други. Реализира проекти в рамките на Европейска доброволческа служба, където е и ментор.

Страстта й са народните танци, с които се занимава от дете – в основата на любовта й към тях стои ансамбъл „София-6“, който е носител на пет световни титли и единственият в света с подобни постижения.

Обича България и никога не е искала да напуска страната, припознава своите възгледи и разбирания с целите и дейностите на Тук-Там и вярва, че всеки човек може да се реализира и да постигне мечтите си в България.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com