НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Стела Александрова

Маркетинг координатор 2016-2018

Стела е оптимист и обича да е обградена от подобни хора. Вярва, че когато искаш нещо, то се случва и че добрата нагласа винаги води до хубави неща. Намира за чаровни странностите на другите и грижливо пази своите.
Харесва ѝ да пътува или просто да се разхожда, важното е да е в добра компания – тогава дори минаването по непозната улица може да е приключение. Прекарва един семестър в Германия, което е едно интересно и полезно изживяване за нея, а след това с удоволствие се връща в България, защото тук се чувства най-добре.
Смята, че да комуникираш умело е една от най-големите супер сили и затова е посветила професионалния си живот на овладяването ѝ.

Ентусиаст е в игрите, особено ако изискват стратегически подход или включват решаване на загадки. Пада си и по всякакви мистерии и фантастични светове и от време на време с удоволствие потъва в някоя подобна история.
Доброволец е на Червен кръст още от училище и това е едно от най-хубавите неща, които са ѝ се случвали. Днес е щастлива да работи в Тук-Там с екип, който я вдъхновява, и гордо да твърди, че не се страхува от понеделници. Част от нас е, защо­то е от хората, които не могат да не обичат това, което правят.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com