НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Соня Стамболийска

Доброволец

Соня Стамболийска работи като мениджър „ПР и комуникации“ в технологичната компания „Софтуер Груп БГ“. В маркетинг екипа на Тук-Там е от две години. Опитът ѝ включва вече близо седем години в различни сфери на бизнеса – от софтуерната индустрия до медиите и неправителствения сектор. Завършила е Маркетинг (както може би вече предположихте) в дъждовна Великобритания и се е върнала отново у нас, за да продължи професионалния и личния си път, от което се чувства много щастлива.

Вярва в сентенцията „Everything is marketing“ и е избрала да се занимавам с това, понеже смята, че едно от най-важните умения в съвременния свят е да можеш да популяризираш идеите си, така че да достигнат до най-голям брой хора.

Обича да чете, пътешества, играе тенис и всички други занимания, които ѝ дават възможност да опознава света и себе си. Става част от Тук-Там, понеже екипът я заразява с ентусиазма си и каузата да направим България по-добро място за живеене. Вярва, че с всеки изминал ден успяваме да го постигнем заедно.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com