НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Мила Натудова

Член на УС 2014-2018, Проектен ръководител "Кариера в България. Защо не?"

Мила помага на организации да бъдат по-успешни в създаването на стойност и постигането на резултати. Вярва, че малките стъпки са ключът към големите промени и последните 10 години активно работи за развитие на неправителствения сектор в България.

Завършва маркетинг и e една от избраните българи, които се обучават в програмата „Младите лидери на България“ в САЩ.  Връщайки се в България през 2011 влиза в програмата на Empower за Развитие на млади лидери, тогава става и част от сдружение „Тук-Там“.

Днес е част от Управителния Съвет като последните 5 години отговаря за форум „Кариера в България. Защо не?“ и достъпът до възможности за можещи и вдъхновяващи българи с опит от цял свят и работодатели, търсещи професионалисти.

Винаги търси пресечни точки между идеи, хора и организации. Член е на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), помага в стартирането и развитието на организации и инициативи като Endeavor, Академия за социални предприемачи, wishBox, Българска хранителна банка, Български кариерен форум и други.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com