НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Христо Бояджиев

Основател, Съосновател Фонд за стипендии

Христо Бояджиев тук-там

Христо е енергичен бизнес лидер и (дръжте се) социален предприемач. Към края на иначе доста стандартното си средно образование в 7мо СОУ в София се влюбва в американка в Румъния (дълга история) и решава да замине за Щатите за бакалавъра си по бизнес администрация. Повече не вижда упоменатата девойка и бързо разбира, че България и Европа са му много повече на сърце, но пък придобива ценен опит и се връща с радост през 2008 година.

Същата година заедно с група приятели основава Тук-Там, което често определя като страстта на живота си и се гордее с постиженията на организацията и хората, които правят всичко това възможно. През 2014 намира време да създаде и Фондация III заедно с Мариела Станулова, с която са в основата и на Тук-Там. Има опит в консултантството, финансите, енергетиката и ИТ света, последно като CEO на креативната продуктова агенция Despark. Понастоящем е изцяло отдаден на двете НПО-та.

Страстен пътешественик и фотограф, Христо е живял в 5 държави и посетил над 50 като е имал щастието да стигне до всички континенти и да изкачи 3.5 континентални първенци. Поддържа фотоблог за пътуванията си. Спортува активно и често може да бъде засечен из планините.

Търси баланса между всичките си дейности, за момента му се получава криво-ляво. Луд умора няма, само се поти, казват.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com