НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Емилия Клайн

Мениджър Общност

Емилия Клайн

 

Еми вярва безрезервно в силата на добротата. Вярва, че всеки един момент е възможност да се учиш и че всяка възможност да създадеш радост не бива да бъде пропилявана.  

След като завършва 9-та Френска гимназия Еми заминава за САЩ, където учи и работи 8 години. Първоначално се прибира в България уж за малко… 

Тя има бакалавърска степен от Macalester College в Сейнт Пол, Минесота по Медии и комуникации, Международни отношения и Френска култура и литература. С тази специалност продължава в New York University, от където има магистърска степен. Учила е кино и история на изкуството и в Сорбоната в Париж. 

Образованието, което получава е широкообхватно и мултидисциплинарно и това й дава достъп до стажове и работни позиции свързани с медии и реклама както и в кино индустрията. Има дългогодишен опит в сферата на комуникациите включващ връзки с обществеността, Public Affairs, изграждане на работодателска марка, организиране на събития, спонорства и програми за корпоративна социална отговорност, културен мениджмънт и човешки ресурси.

Еми е страстно отдадена на всичко свързано с култура и изкуства, образование и смислените каузи, които правят света ни по-добър. 

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com