НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

„Тук-Там“ свързва, а понякога и обвързва: Историята на Николай и Мария

Категории: Истории | Публикувано на 14 февруари 2016

HappyFamilyПодобно на Анастас и Гери, за които вече ви разказахме, Николай и Мария също се запознават на Хелуин партито на „Тук-Там“ през 2009 г. Този път „посредникът“ е Христо Бояджиев, съосновател на „Тук-Там“ и техен общ приятел.

„На практика връзката ни започна веднага след като се запознахме“, казва Мария. „Започнахме да ходим на срещи и нещата се случваха просто от само себе си. След три-четири месеца вече живеехме заедно.“

Днес Ники и Мария са щастлива семейна двойка. Вече се радват и на своята малка принцеса, която често наричат „малкото туктамче“.

Ники завършва УНСС, а по-късно придобива магистърска степен по бизнес администрация 12695108_10153957360368760_295060312_o(MBA) от University of Chicago Booth School of Business в Чикаго, САЩ. Работи в областта на финансите. Мария завършва в Англия, след което се завръща тук и работи в семейния бизнес в сферата на енергетиката.

Двамата споделят, че „Тук-Там“ не просто подпалва искрата помежду им, а продължава да заема важно място в съвместния им живот.

„Тук-Там“ изигра огромна роля в нашата връзка. Запознахме се на парти на „Тук-Там“ и имаме много общи приятели от първите членове на сдружението, с които редовно се виждаме и общуваме. Всяка година на годишнината ни, ако имаме възможност, сме на Хелуин партито на „Тук-Там“.“

Мария си спомня любопитна случка, при която Ники постъпва като истински кавалер. Заедно с приятели решават да се разходят до Рилските езера. Точно когато се наслаждават на живописната гледка, се разразява страхотна лятна буря. Николай реагира на мига, като първо обмисля как най-добре да защити половинката си. Заема ѝ водоустойчивите си панталон и яке. Резултатът: тя пристига в хижата суха, а той се отправя към огнището, за да се изсуши.

Подобно на повечето връзки, тяхната също оказва благотворен ефект върху характерите им и12698983_10153957360513760_1514808700_o начина, по който гледат на живота и заобикалящия ги свят.

„Мисля, че и двамата станахме по-балансирани и по-спокойни“, казва Мария. „А мечтите и плановете ни вече са общи.“

Занапред планират да посетят много свои любими места, но този път заедно с дъщеричката си.

Във връзка с днешния празник на влюбените двамата отправят следното пожелание:

„На влюбените пожелаваме да са влюбени не само на 14 февруари, а всеки ден от годината. На тези, които не са открили своята половинка, пожелаваме да я търсят, а не да стоят и чакат, да излизат и да се забавляват повече.“

Честит празник на всички влюбени! „Тук-Там“ ви пожелава здраве, разбирателство, усмивки и незабравими мигове в компанията на любимия/любимата.

Автор: Даниел Пенев

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com