НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Нов сезон на посланиците на Тук-Там

Категории: Блог, Посланици, Проекти | Публикувано на 23 октомври 2013

Радваме сеposlanici да съобщим, че проектът „Посланици на Тук-Там“ продължава с пълна сила и през втората си година! Ето как изглеждаше първият сезон в цифри и думи:

– 20 невероятни посланика в 15 града из Европа
– над 50 организирани събития сред които множество нетуъркинг сбирки, срещи с представили на Европейския парламент,  български филмови вечери, както и един много специален и авторски куклен театър!
– осъществяване на връзка с различни български организации и партниране по различни дейности

Изключително сме щастливи да видим ентусиазма на посланиците ни, както и тяхното желание да обединят българското обществото зад граница. Увеличаващият се брой посланици и желанието ни да развием проекта до пълния му потенциал налага да променим структурата и начина на работа.

През новия сезон „Посланици на Тук-Там“ има няколко супер координатора, които напътстват и подкрепят посланиците ни по страни и региони.   Супер координаторите са посланиците от миналия сезон, които показаха страхотни резултати и силно желание да се ангажират с каузата на Тук-Там. Обещаваме съвсем скоро да ви ги представим.

Очаквайте още много и все по-вдъхновяващи събития в идните месеци! Ако имате желание да се включите в проекта, било то като посланик или координатор, не се колебайте да ни пишете на hey@tuk-tam.bg

Коментари

    Коментари

    Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com