НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Нов Управителен Съвет на Тук-Там!

Категории: Блог | Публикувано на 7 декември 2013

TT-logo-normal-large_jpegЩастливи сме да ви представим новия Управителен Съвет на сдружение „Тук-Там“, избран от Общо събрание на сдружението. Те са тук-там-овци с  много лични и професионални успехи, а най-вече и желание и идеи за развитието и постигане на нови върхове в сдружение „Тук-Там“. С удоволствие ви представяме Веселина, Селчук и Роза!

Веселина Дончева
Следвах в Германия, в Манхайм, стопанско управление със специализация маркетинг и междунарVessyоден мениджмънт. По време на  следването си бях активно ангажирана в българското студентско сдружение в Манхайм – „Бай Ганьо“ (www.baiganyo.de), като в периода 2004-2006 бях член на Управителния съвет. Основните ми отговорности бяха счетоводството на сдружението (Schatzmeister), посрещането на новите българските студенти и менторската програма за тях, организацията на събития и концерти послучай български празници, както и бях водеща на няколко големи концерти. След следването работих дълги години в централата на международна компания за автомобилно оборудване в Германия. След 13,5 години в Германия и 6,5 месеца в Сингапур и аз се завърнах за постоянно в България в началото на септември 2013 и работя в София като Business Development and Sales Manager в една от водещите български IT компании. В свободното си време обичам да пътувам, била съм в над 30 държави по света, а в списъка ми има още доста дестинации, които искам да посетя. Също така обичам да спортувам – аеробика, каране на колело и плуване.
Селчук Емин
Selchuk EminСлед 6 години изключително многообразни преживявания и опит в чужбина се завърнах в България с големи притеснения. Може би едно от предимствата да живееш в малка държава е, че хората със сходни интереси се намират изключително бързо. Точно толкова лесно се запознах и с динамичните доброволци на Тук-Там, които загасиха притесненията ми за живота и възможностите в България – редовните притеснения на човек, който е бил и „Там“.
Първо завърших бакалавърска степен по машинно инженерство в Босфорския университет в Истанбул. След това заминах в Холандия, за да изуча специалността, която ми е най-любима. Там се дипломирах като магистър по международна икономика в Университет Маастрихт. Но имах и огромното желание да науча френски език. Затова заминах за пет месеца в Париж по програмата „Еразъм“. В ESCP Europe се докоснах и до специалността мениджмънт, но времето си там ще запомня с френските вина и академичното гребане в езеро близо до Париж.
Професионалната си кариера започнах в България като данъчен консултант към края на 2011 година. Извън работа се опитвам да споделям и развивам идеите си заедно с други млади хора, желаещи да допринесат за развитието на обществото около тях.
Roza Tsvetkova 1Роза Цветкова
Завърших образованието си ТУК в УНСС, специалност „Международни икономически отношения“, но най-ценните си знания и опит придобих в студентската организация АИЕСЕК. Пет години бях активен член на организацията и се включвах и инициирах разнообразни проекти с цел развитие на българските и чуждестранни студенти. Сред най-ценните следи, които оставихме с моя екип, е създаването на един от големите образователни проекти в България – „Бизнесът в действие“.
Международният си опит придобих по време на мениджмънт стаж в Alcatel-Lucent в Париж и в Ню Йорк. ТАМ активно се включвах в българските общности чрез организация на събития и представяне на българската култура. В момента се занимавам с маркетинг в социалните мрежи и съм представител на глобалната мрежата от бизнес събития Fryday за България.
В свободното си време обичам да пътувам из екзотични кътчета на света, да танцувам суинг и да търс я вдъховение и нови идеи, гледайки филми, четейки и общувайки с интересни хора.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com