НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Сладкарници „Неделя“ в подкрепа на фонд „Иди, учи и се върни“

Категории: Featured posts, Top News, Блог, Фонд за стипендии | Публикувано на 5 ноември 2019

коледен пайЗа нас е особено вълнуващо да обявим новото си партньорство със сладкарници “Неделя“. За втора поредна година коледният ябълков пай става част от благотворителна кампания, която подкрепя образованието.

Въодушевени сме от факта, че от „Неделя“ решиха да дарят по 1 лев от всяко парче коледен пай в полза на нашия фонд „Иди, учи и се върни“. Фондът за стипендии „Иди, учи и се върни“ дава възможност на български студенти да учат магистратура в чужбина вече 4 години и през новата 2020 ще отбележи своя 5-годишен юбилей. До момента сме изпратили 15 стипендианти (част от тях вече сме посрещнали обратно), които са получили над 117 000 лева под формата на стипендии за магистратура.

Коледният ябълков пай е ръчно направен и съдържа само естествени съставки. Тази неустоима комбинация от ябълки, канела, орехи, стафиди, бисквити и масло ви очаква във всички 40 сладкарници „Неделя“ в цялата страна от 1 ноември.

Хапвайте с удоволствие и споделяйте малките мигове със своите близки в сладкарници „Неделя“! С всяко парче вие помагате на един български студент да замине да учи магистратура в чужбина и после да върне добрия опит в България.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com