НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Намери си работа чрез Тук-Там – интервю с Даниела Стоименова

Категории: Блог | Публикувано на 17 май 2017

Казвам се Даниела Стоименова, на 33, обвързана, с висше образование и работеща. Шегувам се! Аз съм човек с чувство за хумор и голямо сърце. Обичам да изследвам нови места, да опознавам култури и създавам приятелства. Не знам до каква степен съм, но съм екстроверт – общуването с хората ме зарежда (а и понякога изцежда- зависи от човека) . Обичам изкуството.

Какво работиш?

В момента съм в един много готин Start Up – Artery, който се грижи за инди модни брандове, предимно български и техните магазини в онлайн платформата Етси. Account Specialist съм и отговарям за няколко бранда и тяхното развитие – продажби, представяне, колаборации и всичко останало свързано с марката.

Как си намери работа?

Това е доста интересен въпрос. Уж случайно, но както знаем няма нищо случайно в този живот. Попаднах на един пост в социалните мрежи за събитие (не мога да си спомня сега името) и мисля, че беше свързано със start-ups. Помислих си, че е интересно и исках да видя кой го организира (по онова време търсех работа като организатор на събития) и да се свържа с тях за фриленс възможности. Един линк ме отведе към друг и попаднах на Тук-Там. Реших да посетя сайта и да разгледам, защото бях чувала. И там на страницата „кариери“ проверих какви са предложенията и видях тази на Artery. Останалото са подробности.

Откъде знаеш за Тук-Там?

Oт медиите и най-вече социалните мрежи.

Къде си учила?

Завърших Маркетинг в California State University Northridge, Northridge, USA . След дълги години пребиваване в слънчева Калифорния дойде време да я заменя с Европа. Така последва магистратура във Флоренция – Luxury Management в POLIMODA, International Institute of Fashion Design & Marketing.

С какво се занимаваш, когато не си на работа?

Използвам всеки един възможен момент да пътувам, да се срещам с приятели, да прекарвам време със семейството, да участвам в инициативи като доброволец, да чета… Общо взето да бъда активна във всеки един смисъл на този глагол.

Какво ще кажеш на тези, които си търсят работа в България?

Да не се отказват! Нещата започват да се случват. Понякога по-трудно, но винаги да отстояват исканията си и да не правят компромис.

 

Ако и ти търсиш работа, можеш да следиш предложенията на сайта ни в раздел „обяви за работа“ или да се регистрираш в нашата професионална база данни и да получаваш бюлетин с актуалните отворени позиции.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com