НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

С домашна лимонада и разпродажба на стари вещи подпомогнахме MyWay

Категории: Блог | Публикувано на 18 юли 2012

Общо 300лв в подкрепа на проекта MyWay събрахме чрез продажба на свежа лимонада и стари вещи в рамките на Рециклатор – пилотно събитие от фестивала „София диша 2012”.  Всеки намери по нещо с усмивка. За колекционерите – списания от едно време, плочи и антикварни предмети; свежа  лимонада за жадните и детски играчки за малките палавници. Книги, бижута, домашна посуда, дрехи и обувки намериха своите идеални собственици. А ние подпомогнахме закупуването на така желаната техника за заснемане на менторите, сплотихме екипа и определено се забавлявахе.

MyWay, който организираме съвместно с Pathways, има нужда да закупи снимачна техника на стойност 3000лвзатова ви каним да подкрепите каузата. MyWay цели да мотивира, информира, вдъхновява и насочва млади българи при избора и подготовката за професия и висше образование. Вече повече от месец работим по заснемането на менторите, но ползваме техника под наем, което е много скъпо и неефективно.

В момента във фокуса на MyWay е заснемането на метрорите, затова професионалната техника е от изключително значение. Изборът на „Рециклатор“ за финансиране на снимачна техника не бе случаен! Рециклатор е място на споделяне, къдете ненужното за някому намира приложението си за друг. Рециклатор е сивол на оптимизация, взаимна полза, традиция от една страна и иновативност от друга. В Рециклатор всичко има знаение. Няма ненужна вещ, няма ненужно усили, нужно е само споделяне! Така и ние от MyWay искаме да споделим своя опит и този на менторите с вас, така че всеки да открие своята част от пъзела…

Благодарим на задружните усилия на всички, които допринесоха за това прекрасно изживяване и на всички, благодарение на които вече имаме така желаната техника за професионално заснемане на видео-интервютата.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com