НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Набиране на средства за проекта MyWay

Категории: Блог, Събития | Публикувано на 15 юли 2012

Проектът MyWay, който организираме съвместно с Pathways, има нужда да закупи снимачна техника на стойност 3000лв, затова ви каним да подкрепите каузата. MyWay цели да мотивира, информира, вдъхновява и насочва млади българи при избора и подготовката за професия и висше образование. Вече повече от месец работим по заснемането на менторите, но ползваме техника под наем, което е много скъпо и неефективно. Ето как можете да подкрепите проекта:

СЪБРАНИ СРЕДСТВА: 350 лв от 3000 лв

ДАРЕТЕ СТАРИТЕ СИ ВЕЩИ

На 14 юли от 16:00 до 20:00 в парка Заимов ще се включим в Рециклатор – пилотно събитие от фестивала „София диша 2012”. За да наберем средства за проекта ще организираме специален наш щанд за разпродажба на стари мебели, вещи и всякакви предмети и редизайна на някои от тях . Всеки може да донесе ненужните си предмети и да ги дари на каузата. Така стари предмети ще могат да се върнат към живота, а всеки от вас да намери нещо интересно и необходимо за себе си.

Как да се включа? На 12-ти от 20:00 ще организираме предварителен пункт за събиране на вещи в 20:00 на входа на парка Заимов на ъгъла на ул. Кракра и бул. Янко Сакъзов. Пишете ни на hey@tuk-tam.bg с описание на нещата, които искате да дарите. Можете да дойдете и направо на 14-ти от 16:00. За контакти и повече инфо: Мила Натудова, +359895741433 или пишете на hey@tuk-tam.bg

ДАРЕТЕ СРЕДСТВА НА ЖИВО ИЛИ ОНЛАЙН

Как да се включа със сума до 50 лв? На всяко събитие на Тук-Там (вижте календара ни за лятото) можете да намерите представител на организацията и да дарите средства. Може и да ни пишете на мейл, за да се разберем за среща!

Как да се включа със сума до 200 лв? Можете да дарите чрез PayPal от нашата страница за дарения. За да можем да осчетоводим дарението, ще трябва да ни изпратите своя email на hey@tuk-tam.bg. На електронната ви поща ще изпратим и сертификат за дарението.

Как да се включа със сума до 999 лв? Можете да използвате банковата ни сметка от страницата за дарения. За да можем да осчетоводим дарението, ще трябва да ни изпратите своя email на hey@tuk-tam.bg. На електронната ви поща ще изпратим и сертификат за дарението.

Как да се включа със сума над 1000 лв? Ако искате да дарите повече за проекта, законът ни задължава да подпишем договор за дарение, така че молбата ни е да се свържете предварително с нас на hey@tuk-tam.bg, за да обсъдим как ще бъде най-удобно за вас да бъде извършено дарението.

ИМА ЛИ ДРУГИ НАЧИНИ ДА ВИ ПОДКРЕПЯ?

Разбираме, че не всеки може да подкрепи проекта финансово, но има много други начини, по които можете да ударите едно рамо на екипа:

  • Разкажи за МyWay на приятелите и колегите си
  • Стани част от нашия звезден екип
  • Харесай страницата ни във Facebook и изпрати покана на приятели;
  • Дай предложения за ментор – форма за препоръка

Очакваме мнения, препоръки и идеи на contact@myway.bg

Коментари

    Коментари

    Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com