НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Моята Ферма подкрепя мартенското издание „Рецепти за успех“

Категории: Блог, Рецепти за успех | Публикувано на 20 март 2014

моята фермаСдружение „Тук-Там“ съвместно с фондация „Заедно в час“ организира инициативата, която се състои в поредица от срещи с вдъхноващи лектори, които споделят своите „Рецепти за успех“. В мартенското ни издание наш гост ще бъде Владимир Борачев – усмихнат, енергичен и заразителен лидер, коуч и лектор. Освен гарантираното вдъхновение, ще имаме възможност да се насладим и на вкусни продукти от подбрани малки български ферми, благодарение на Моята Ферма.

Мисията на Моята Ферма е да даде достъп до екологично чиста, отглеждана и приготвяна в духа на българската традиция храна, както и да даде достъп на малкия български фермер до клиенти, за да има той своя шанс да оцелее. Така Моята ферма цели да съхрани и върне славата на българската храна и продукти! Нейната философия е насочена към 100% българска вкусна и прясна храна!

Всеки фермер, с който Моята ферма работи преминава през процес на одобрение, който включва 3 елемента: препоръка, посещение на място и проверка в независима лаборатория на продукцията.

За да се запази качеството на продуктите Моята Ферма има собствен хладилен транспорт за зареждане от фермите и за доставка! Складът и транспортните средства са сертифицирани от Българска Агенция за Безопасност на Храните и се прилагат всички техни препоръки и законови изисквания.

За Моята Ферма, Роза споделя – “Опитваш от това, от онова – ми, то е различно на вкус от бурканите и пакетите, които купуваме от супера. Нали е произведено, за да бъде храна, а не за оборот. Казано е, че „не само с храна се живее“. Но и залък хляб, топнат в чубрица не е само храна. Може да има и чувство. Благодаря на хората, които с ръцете си отглеждат и произвеждат продуктите!  Благодаря на хората от „Моята ферма“, които организират доставките! Безупречни сте!”

В момента Моята Ферма доставя само на територията на София, всеки делничен ден от 14:00 до 20:00 часа.  За повече информация и поръчки:  www.myfarm.bg , тел. +359  895 344 544, Faceboook, skype: myfarm.bg

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com