НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Магистратурата по иновации, предприемачество и финанси

Категории: Блог | Публикувано на 14 май 2013

New Master Program Web Baner 205x146_2

Отворени са записванията за стипендиантската програма за магистратурата по иновации, предприемачество и финанси, която се организира от Института за предприемачи на Cisco и ВУЗФ за трета поредна година. Конкурсът се организира с мисията да се насърчи предприемаческия дух и да постави основите на иновативното и практично бизнес образование в България.

Тази година предоставят 10 стипендии за учебната 2013/2014 г. на стойност 1650 лв., които покриват 25% от таксата за обучениe.

Таксата на семестър след 25% намаление е 1650 лв. Крайният срок за записване е 30 юни 2013 г.

Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси отговаря на острата нужда на българската икономика от ново поколение мениджъри и предприемачи със съвременна и практична подготовка. Българският бизнес търси експерти с новаторска визия, които могат да реализират устойчив растеж и развитие.

Иновациите и предприемачеството имат общ корен: нагласата и способностите да виждаме възможности, които да превръщаме в конкретни начинания. След което да спомагаме за тяхната устойчива реализация.

Иновациите и предприемачеството са в основата на развитието на всяка организация в днешния турбулентен пазар. Tе са неразделна част от бизнес модела на организациите. А управлението на финансите е предпоставка за успешна имплементация за всяко иновативно и/или предприемаческо начинание.

Акценти в програмата

  • Иновации в продуктовото развитие и бизнес моделирането
  • Адаптация на международни иновативни методологии и инструменти за българския пазар
  • Директна връзка с реалния бизнес и международната еко-система
  • Изграждане на адекватни, практични и силно приложили знания и умения
  • Умения за създаване на иновации, тяхната бизнес реализация чрез предприемачество и финанси

Съдържанието на магистратурата е разработено съвместно от академичния капацитет на ВУЗФ и екипа на Института за предприемачи на  Cisco, чиито курсове се базират на програмите на водещи американски университети, сред които Cornell University и Stanford University.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com