НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Запознайте се с новия ни Маркетинг координатор

Категории: Блог | Публикувано на 15 април 2016

С голяма радост ви съобщаваме, че от този месец си имаме ново попълнение в екипа. Това е Стела – тя е нашият нов Маркетинг Координатор. Сигурни сме, че и вие ще я харесате!

Стела е завършила „Връзки с обществеността“ в Софийския университет, а в момента учи магистратура „Виртуална култура“. Говори английски и донякъде немски, а също така малко испански. Не съжалява, че след гимназията е решила да избяга надалече от математиката, но пък логиката все още е неин най-добър приятел.

Главната причина да се присъедини към Тук-Там е желанието й да работи за нещо, в което вижда смисъл. Доброволчеството отдавна е част от живота й – още в 11 клас се влюбва в неправителствения сектор покрай Българския младежки Червен кръст и до ден днешен обича да отделя от времето си за него.

Стела не обича да говори много за себе си, но според нея част от супер силите й са въображението,  и (не)уместното чувство за хумор. Откакто се запознахме с нея, тя винаги се усмихва и изобщо не се оплаква.

Обича да пътува, особено в добра компания. Обиколила е част от европейските страни, но иска да посети още много места и да види още различни култури. Това я зарежда с една особена енергия, която остава за дълго. Била е на Еразъм в Германия където любимото ѝ нещо са били замъците, старинната архитектура и приказната атмосфера.

Обича да чете – на един дъх или изобщо не. Най-често за фантастични неща, приключения и мистерии. Обича да разнищва загадки и планира след като някой ден напише книга и бъде пират, непременно да си отдели и няколко години, за да бъде най-добрият детектив на северното полукълбо. Обича да ходи бързо и да ходи много, понякога да готви и от време на време се захваща да прави нещо с ръцете си – рисува, изрязва, лепи. Накрая винаги се получава нещо…странно.

Много скоро ще можете да се запознаете със Стела и лично – още на следващото ни събитие. А дотогава можете да се свържете с нея на stela@tuk-tam.bg.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com