НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Тук-Там в Лондон: Networking и изненади

Категории: Събития | Публикувано на 10 май 2012

Кога: 18.05.2012, 19:00-00:00

Къде: The Old Shoreditch Station, 1 Kingsland Road, Shoreditch, E28AA London
NB: Заради големия интерес, променихме мястото, за да сме сигурни, че ще ни събере.

Стартираме първото от надяваме се поредица събития за мрежуване (networking) между млади и позитивни българи, живеещи или учещи в Лондон. Моля да потвърдите присъствието си във Facebook, за да имаме представа колко човека ще дойдат. 

Целта: Да се запознаем, да срещнем нови приятели или професионални контакти, да си помагаме и обменяме информация и съвети и не на последно място – да се забавляваме. С други думи – да създадем една неформална общност на учещи или работещи млади българи в Лондон.

Очаквайте изненади, сред които пинг-понг сесия. Ако нямате възможност да дойдете този път – няма страшно, защото ще има продължение… Вместо вас може да изпратите свои познати, които могат да дойдат или биха проявили интерес – споделете информацията с тях.

Тъй като нямаме бюджет за командировки, сме много щастливи, че имаме човек на място, който да организира събитието. Огромни благодарности към Калина Петкова, която ще ни представлява там. Ако и вие искате да се включите активно в дейността на сдружението ни, ето някои идеи как може да направите това.

* Ако имате проблеми да намерите масата в деня на събитието, просто питайте на бара за Калина и ще ви насочат. Ние обещаваме да носим стикери със знака на Тук-Там, за да ни разпонаете.

Коментари

  1. Kalina

    Ха така. Да видим, дали заведението ще ни побере 🙂

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com