НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Стъпки за успех в LinkedIn – безплатен уебинар

Категории: Кариера в България, Събития | Публикувано на 17 юли 2015

Искате да имате по-добър достъп до възможности за работа или по-голяма мрежа от професионални контакти? LinkedIn – корпоративната социална мрежа, ни позволява да намираме тези, които биха ни били полезни, така и ние самите да бъдем по-открояващи се и лесни за намиране.

По повод на 8-мото поредно издание на най-големия кариерен форум з а бъглари с опит и образование в чужбина – Кариера в България. Защо не? организираме безплатен уебинар на тема LinkedIn на 28-ми юли от 19:30 часа.

Ivan_DikovУебинарът има за цел да ни помогне да изградим открояващи се профили, използвайки силните ни страни и да извлечем реални бизнес ползи в дългосрочен аспект – от намиране на работа до създаване на качествени партньорства.

Нашият обучител ще бъде Иван Диков. Неговата мечта е Еволюция в българската образователна система. В момента работи над тази си мечта, най-вече чрез образователно-развлекателното предаване EnterTraining. Той самият има над 6 години опит в обученията за меки умения. За Linkedin вече е обучил над 250 човека в България и няколко хиляди посредством уебинари на английски.

Ако имате поне 6 месеца опит или образование в чужбина, може да участвате в уебинара като се регистрирате за форум „Кариера в България. Защо не?“.

Ако нямате нужния опит, но бихте искали да се включите – пишете ни на kandidati@karieravbulgaria.com Данните за уебинара ще бъдат изпратени до всички регистрирани по мейл в деня на излъчването му.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com