НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

България в 4 сезона

Категории: Блог | Публикувано на 9 ноември 2015

Post_4Екип от млади и амбициозни българи са на път да създадат филма „България в 4 сезона”, който ще разкрие пред своята публика не само красотата на българската природа, не просто древността на българската история или величието на българския дух през вековете.
Това, не е поредния документален филм за България.

Това е една завладяваща история, в която главният герой – шестгодишно българско момче – минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето. По пътя си той е изправен пред много перипетии, но легендарни български личности му помагат да преодолее страха и да повярва в себе си и в силата на своя дух!
Ние вярваме, че всяко дете, всеки човек, не само българин, но и чужденец, ще може да свърже част от живота си с този на главния герой, да се идентифицира с него и да разчете посланието на филма, а именно, че корените ни и реалните човешки връзки, които изграждаме по пътя си, са тези, които мотивират един човек/едно дете да преследва мечтите си!
За реализацията на филма със сцени като Гладиатори на Римския стадион в Пловдив, Боят при Шипка и много други, им трябва вашата помощ! Чрез кампанията “Wake Up” на Indiegogo платформата в интернет, на която българи и хора от цял свят ще имат възможността да подкрепят реализацията на „България в 4 сезона“ като направят дарение онлайн на тoзи адрес→ www.igg.me/at/wakeupnow, а от своя страна организаторите са подготвили най-различни подаръци (perks) за всеки дарител, ЗА ВСЕКИ БУДИТЕЛ!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com