НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Остават броени дни да кандидатствате по фонда LAUNCHub

Категории: Блог, Външни събития, Събития | Публикувано на 18 юни 2012

Помните ли LAUNCHub, с които ви срещнахме миналата седмица? Да, онези с 9-те млн. евро за бизнес идеи. Ако все още не сте попълнили онлайн въпросника им за кандидатстване, имате броени дни да го направите – до 24 юни.

Бързи съвети: рафинирайте идеята си, запознайте се с FAQs в сайта на фонда, не отлагайте за последния момент и намерете как да впечатлите екипа на LAUNCHub със своята бизнес идея. Желателно е да подготвите и кратко видео, което да демонстрира екипа зад идеята. 

Не е нужно да се фокусирате върху качеството, направете го “бързо и мръсно”, използвайте смарт телефона си например. И нещо важно – само съоснователите на дадена компания е нужно да попълнят въпросника, а в него да представят и екипа, ако вече са сформирали такъв. Впрегнете вашия ентусиазъм и се захващайте за работа! Join the Hub!

Какво следва?

След 24 юни процесът по кандидатстване ще бъде затворен и предприемачите ще получат обратна връзка в рамките на десет дни. Пре-селектираните потенциални участници в програмата ще бъдат поканени да участват в т.н. дълъг уикенд (long weekend) – 12-15 юли. Тогава екипите ще се срещнат с ментори и ще бъдат подготвени да презентират пред Инвестиционния комитет, който в края на уикенда трябва да избере кандидатите, които ще получат финансиране. Самата Акселераторска програма се очаква да стартира в края на септември 2012 г.

Вторият прозорец за кандидатстване ще бъде отворен през есента на тази година.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com