НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Летище София посреща българите от чужбина със специална танцова изненада

Категории: Блог, Кариера в България | Публикувано на 21 август 2014

karieravbulgariaСпециален фолклорен флашмоб се осъществи благодарение на танцова формация „Дживгари“ на Терминал 2 на Летище София в четвъртък /21 август 2014г./. Последва и традиционно българско хоро с всички присъстващи, пристигащи от различни дестинации. Събитието е посветено на българите с образование и опит в чужбина, на които искаме да покажем, че България също предлага много възможности за професионално и личностно развитие.

По този нестандартен начин приканваме всички млади българи, които са избрали да учат или работят в чужбина да потърсят професионална реализация в България по време на най-големия и успешен кариерен форум “Кариера в България. Защо не?”. Интер Експо Център. Форумът ще се състои на 10 септември 2014г., за да срещне завърнали се млади професионалисти с над 70 международни и български топ компании. Кариерният форум се организира от сдружение „Тук-Там” за седма поредна година.

През изминалите години форумът е посетен от над 6000 участници, 350 компании, представил е личните истории на над 100 лектора, получил е подкрепата на десетки медийни и организационни партньори. За трета поредна година патрон на събитието ще бъде Президентът на Република България Росен Плевнелиев. Форумът е кариерна платформа, която предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България, за да могат участниците да направят информиран избор за своето професионално и лично развитие.

Фолклорният флашмоб е част от цялостна кампания в партньорство с Летище София, която включва още специални посрещания с игри и снимки за „Добре дошли” на пристигащите младежи от страни като: Германия, Франция, Великобритания и други.

Нека заедно споделим посланието си към младите българи „България има нужда от вас, вашия потенциал, идеи и креативност”.

Благодарим и на любезните ни партньори и спонсори на кариерния форум, а именно: Демакс, HP, Melexis.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com