Удари едно рамо на Кариера в България. Защо не?

Категории: Блог, Кариера в България | Публикувано на 16 август 2012

Привет,

Пишем ти с лична молба от Тук-Там 😉 Тъй като имаш опит в странство, сигурно имаш и приятели или колеги, които също имат образование и/или опит навън!

Както знаеш, в момента организираме „Кариера в България: Защо не?“ и ще сме много благодарни, ако решиш да подкрепиш каузата ни да свържем българи, учили и работили зад граница, с водещи работодатели и да представим реална картина и информация за пазара на труда в България…

Ако искаш да подкрепиш каузата ни, можеш да го направиш по няколко начина, като избереш кой ти коства най-малко усилия и най-много ти допада:

  1. най-лесният е да сложиш за профилна снимка в социалните мрежи следното мега-дизайнерско файлче (или просто да качиш снимката на стената си за ден)
  2. направили сме и timeline cover, ако искаш профилната ти снимка да остане неопетнена от рекламни послания
  3. тъй като вярваме, че от нас зависи какви новини ще излизат от България, направихме видео материали под мотото „Ти определяш новините!“

Ето и кратките версии:

Новини: Българските младежи по-добри от германските

Новини: Средната работна заплата скача с 320%

Новини: Токът скача с още 25%

  1. форумът се отразява широко и от медиите, така че можеш да споделиш и някоя статия по темата
  2. ако имаш сайт, можеш да си свалиш банер на форума с линк към karieravbulgaria.com

Разбира се ще се радваме, ако отделиш не повече от 10-ина минути да поканиш лично своите колеги и приятели. Ако всеки от нашите членове покани 3-5 свои колеги от университета или други българи в чужбина, смятаме че информацията за форума и каузата ще достигне до хиляди! На сайта си даже сме подготвили лична покана, така че цък на copy-paste. Помогни ни това да стане!

Ами това е! Благодарим предварително и те очакваме на форума на 13-и!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2019. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com