НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Капсула на времето на коледното парти на Тук-Там

Категории: Top News, Блог, Събития | Публикувано на 15 декември 2016

 

 

tardis
Запиши послание

 

Капсула на времето ще съхрани желанията ти за 2017 на коледното парти на Тук-Там.

Ако дойдеш на събитието, ще можеш да запишеш послание към своето бъдещо “аз”. В него можеш да споделиш основната си цел за идващата година. Ние ще го запазим и ще ти го изпратим малко преди края на 2017, за да ти помогнем с твоята новогодишна равносметка.

Ще имаш една минута, затова избери най-важното за теб. Не забравяй да си оставиш време, в което да се поздравиш или да се надъхаш в зависимост от това дали си го постигнал.

Ако на партито си с някого, с когото имате общи цели за следващата година – запиши се с него. Клипчетата няма да бъдат публични и ще ги получат само хората, които участват в тях.

 

Твоите цели за 2017

 

В Тук-Там вярваме, че е важно да си поставяме цели, за да се развиваме в посоката, в която желаем. Също така мислим, че е хубаво да се поздравяваме, когато ги постигаме или да се мотивираме да работим по-усилено, когато е необходимо.

Надяваме се, че с Капсулата на времето ще ти помогнем да се замислиш за това, което искаш. Ще те попритиснем малко наистина да го изпълниш или ако не друго, то поне, че ще се забавляваш.

Тук-Там е организация на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България и коледното ни парти е един от поводите, заради които събираме стотици Тук-Тамовци на едно място. Събитието е отворено за всички и си добре дошъл, дори досега да не си идвал на наши партита.

 

Нашата кауза

 

Партито си има и кауза – фондът за стипендии “Иди, учи и се върни”, който стартирахме тази година. Благодарение на него помогнахме на трима души, които искат да се реализират в България, да учат магистратура в чуждестранен университет. На пролет искаме да дадем още три стипендии.

Ти също можеш да допринесеш за бъдещето на следващите трима стипендианти. Да им помогнеш да натрупат ценен опит и знания, които после да върнат обратно в България. Това е една от нашите цели за 2017!

Очакваме те на 22 декември от 20:00 часа в Culture Beat.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com