НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Kamenitza събира приятелите през тази година

Категории: Блог | Публикувано на 30 март 2015

kamenitzaВ името на приятелството и добрите спомени, тази година Kamenitza залага на нов подход към своите фенове. Бирата ще събира в България приятелски компании от цял свят, останали разделени в различни географски ширини и времеви зони.

През 2015-та година Kamenitza обединява и сплотява старите другари така, както Александър Дюма описва своите трима герои и верни приятели, мускетарите Атос, Портос и Арамис. Зад девиза „Всички за един“ бирата ще предложи няколко възможности потребителите у нас да спечелят билети за близък в чужбина.

Първата бира на България представи обновения си сайт kamenitza.bg, който ще служи като основна платформа, която ще позволява на българи по цял свят да се съберат „на по бира“. За да имат възможност да спечелят една отдавна чакана среща с най-близките си хора, с които делят спомени, незабравими моменти и абсурдно забавни истории, любителите на бирата трябва да влязат в сайта и с няколко клика да се включат в томболата за един от 20 двупосочни самолетни билета за приятел.

Когато говорим за приятелство, надали има някой, който не би направил тези няколко лесни стъпки, за да създаде отново онези безгрижни дни, в които всички стоят с бира в ръка и просто се наслаждават на приятелството си. Има и допълнителни награди – 3 скутера Peugeot Vivacity и 300 комплекта по 6 специални чаши Kamenitza за компанията.

Билетите са само част от големите награди, които Kamenitza ще подарява на своите приятели. По-късно през годината се планират още изненади, с които първата бира на България ще зарадва феновете си и ще докаже, че съкровените моменти с приятели са най-ценното, което всеки един от нас може да има.

Повече информация за предстоящите активности на Kamenitza можете да намерите на официалния сайт на марката – www.kamenitza.bg, Facebook страницата и YouTube канала

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com