НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Какво планира Тук-Там за 2017

Категории: Top News, Блог | Публикувано на 5 януари 2017

2017tuktam

 

След изминалите празници и настъпилата Нова година е време и ние да погледнем назад към това, което сме свършили, а после да планираме и предстоящата 2017. Има толкова много за правене и вече нямаме търпение!

Всичко, което се случи в Тук-Там през 2016 е резултат от труда на много хора, за което искрено им благодарим. Всички ние работим за едно и също нещо, споделяме еднакви цели и празнуваме заедно постиженията си. Затова и Тук-Там за нас е едно цяло, от което всички сме част. А ако Тук-Там трябваше да обобщи 2016 и да разкаже за плановете си за 2017, ето какво би казал:

 

2016 за мен беше продуктивна година. Ето накратко най-основните неща, с които ще я запомня, а също и целите ми за 2017…

 

Фонда за стипендии “Иди, учи и се върни”

Дадох начало на този страхотен проект и вече имам трима чудесни стипендианти, които очаквам да се завърнат в България, след като приключат с магистратурите си.

 

Най-голямото издание на “Кариера в България. Защо не?”

Кариера в България расте и се развива с всяка изминала година и съм горд, че все повече българи с опит и образование в чужбина посещават форума. Нараства и броят на работодателите, които ценят този опит и търсят Тук-Тамовци за екипите си. Тази година компаниите бяха близо 100, а кандидатите повече от 1500.

 

Нов уебсайт

Обнових сайта си и съм много горд от резултата. Освен, че има нов дизайн, в него вече ще намирате повече интервюта и статии с кариерна насоченост, както и интересни обяви за работа.

 

Второто издание на Идейник

Онлайн състезанието за социално предприемачество завърши и втория си сезон. Благодарение на него започнаха нови проекти за подобряване на средата в България, чиято реализация очаквам с нетърпение.

 

Инфо-срещи

Започнах да правя ежемесечни срещи за българи, които наскоро са се прибрали в България или пък обмислят да го направят. Всяка последна сряда на месеца ви чакам в Чайната на Бенковски 11.

 

2017 също ще бъде важна година за мен и имам много амбиции

 

Второто издание на фонда “Иди, учи и се върни”

Искам да помогна на още трима души през 2017 да получат мечтаното си образование. Ако харесвате моята кауза, можете да помогнете като я подкрепите с дарение

През годината очаквам и да се завърнат настоящите ми стипендианти. Моята работа с тях не е приключила. Ще им съдействам да реализират мечтите си в България.

 

Десета Кариера в България

През 2017 ще бъде юбилейното десето издание на „Кариера в България.Защо не?“ и ще се постарая да е по-страхотно от всякога.

 

Повече последователи и по-активни общности в чужбина

През 2017 ще работя и за това българите зад граница да се чувстват по-свързани с родината си, както и с българската общност там, където са.

Искам да достигам до все повече хора, защото вярвам, че всички заедно правим България едно още по-хубаво място за живеене.“

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com