НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Ноември в IT Step

Категории: Блог | Публикувано на 9 ноември 2015

Logo_IT_StepНашите приятели от IT Step Academy продължават да ни изненадват с интересни и разнообразни събития и през ноември. Освен за интересуващите се от IT и дизайн са ни подготвили и събития, които ще ни отведат до Азия. Разберете какво предстои:

На 9 ноември от 19:00 – „Anti-hacker event“. На него ще разберете: Какво означава професията „системен администратор“? Какво е „security“?Как да защитите мрежата и сърварите си? И много други. Лектор на събитието ще бъде Огнян Пенков.  За безплатна регистрация: ТУК.

На 10-ти ноември екипът на IT Step ще ви очаква за ден на отворените врати, когато ще може а разберете повече за мисията, целите, обученията и още много за академията. Също така ще може да получите индивидуална консултация. Прочетете още ТУК.

Седмицата продължава с интересни събития и на 11-ти от 19:00 часа ще се проведе Открит урок по Photoshop.

На 12-ти ноември историите на Светослав Димов ще ви пренесат в Азия по време на презентацията му: „Уроците на Азия за силата на взаимоотношенията и общността!“

Той ще сподели четири истории за:

– Какво научих от най-кратката бизнес среща, която продължи 4 часа!
– Едно пътуване в трета класа на индийските железници = магистратура по човешки взаимоотношения
– Как получих предложение за брак… и няколко урока от уредените бракове
– Защо за мен Индия беше целия свят.

Прочетете повече за събитието: тук.

Този месец започват и занятията в Академията. На 16-ти стартират: Разработване на софтуер; Мрежови технологии и системно администриране; и Малка компютърна академия, а на 23-ти: Компютърна графика и дизайн.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com