НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

СЕГА Е ТВОЙ РЕД! КАНДИДАТСТВАЙ ЗА УС на ТУК-ТАМ

Категории: Блог | Публикувано на 22 октомври 2015

TT-logo-normal-large_jpegНаближава краят на 2015, а с това идва и времето, когато трябва да изберем членовете на Управителния Съвет за 2016 година. За тази цел ще проведем Общото събрание на Тук-Там на на 29 ноември от 15:00 до 18:00, в IT Step Academy (бул. Ал Стамболийски 55, ет.5).

Ако искаш да бъдеш лидер в сдружението на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България –  „Тук-Там“, за да съдаваш, подаряваш и да намираш решения за положителната промяна в България и по света, можеш да се кандидатираш за член на УС. Позициите са неплатени, без фиксирано работно време, с мандат от поне 1 година.

Как работи Управителният Съвет (УС) и какво прави?

Според Чл.29.(1) на Устава на сдружението, екипът на УС се състои от трима активни членове на Сдружението: Председател, заместник Председател и Секретар.

По препоръка на действащия УС, бъдещите членове на УС няма да имат оперативна роля и пряко да ръководят проектите на сдружението. Те ще са съветници и ментори на проектните ръководители, ще работят по дългосрочната стратегия на сдружението,  ще взимат решения за стартирането на нови проекти.  Ще отговарят за разпределението на бюджета и административните отношения на сдружението с институции и други заинтересовани страни.  Членовете на Управителния Съвет са длъжни поне веднъж месечно да се срещат с проектните ръководители и поне веднъж месечно помежду си.

Как се кандидатства и защо?

Всеки кандидат трябва да подготви мотивационно писмо до 500 думи, актуална автобиография и снимка с цитат „Кандидатствам за член на УС в Тук-Там, защото…………… „ до 30 думи. Кандидатурите се приемат на hey@tuk-tam.bg, със subject: “Сега е мой ред”. Краен срок за изпращане на кандидатурите е 22 ноември 2015г.

Общото събрание за избор на нов УС на сдружението ще се проведе седмица след изтичане срока за кандидатстване, т.е. на 29 ноември от 15:00 до 18:00, в IT Step Academy, бул. Ал. Стамболийски 55, ет. 5. В случай, че не можете да присъствате лично, може да се включите по Skype или да упълномощите друг писмено да гласува вместо вас (трябва да ни уведомите за избора си на hey@tuk-tam.bg).

В седмицата 22-29 ноември настоящият УС ще проведе срещи с всички кандидати, за да им помогне да подготвят своите кандидатури спрямо изискванията на вътрешните разпоредби на Тук-Там и ще ги представи официално на страницата и социалните канали на сдружението.

С оглед плавното провеждане на ОС, молим всички членове да потвърдят своето присъствие в doodle.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на hey@tuk-tam.bg! Успех на всички кандидати!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com